Directeur

 

 

Talentmanager

 

 

Talentmanager

Teamleider

Vestigingsmanager

Intercedente

Intercedente

Commercieel administratief medewerker

Gert van der Sar

Met vijf BV’s (Business People) onder zijn dagelijkse hoede kun je Gert een echte ras- ondernemer noemen. Met de jarenlange ervaring in de (internationale) uitzendbranche waren de eerste stappen gezet voor een verdere carrière binnen deze branche. ‘De opgedane kennis stop ik in kleinere en slagvaardige organisaties, waar de klant, flexibiliteit en maatwerk centraal staan. Hierdoor kunnen we de kennis leveren van grote organisaties, maar met de behendigheid van een flexibele organisatie.

Lees Meer

Daniëlle Ouwerling- Alkemade

Daniëlle is een van de Talentmanagers van WePeople en houdt zich bezig met alle vacatures en de sollicitaties die dagelijks binnenkomen. Zij zorgt ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt en doet dit met veel enthousiasme! Heeft u vragen over specifieke functies of vacatures?  Daniëlle staat graag voor u klaar. Daniëlle speelt ook een belangrijkte rol bij het uibrengen van de WePeople Talentenkrant 4 keer per jaar. Zij komt vaak met de meest creatieve ideeën!

Lees Meer

Peter Hoogerwerf

Peter is opgegroeid in het Westland en heeft in de loop der tijd bijbanen gehad in de tuinbouw en de export. Na het afronden van de Havo en de HBO-opleiding richting Personeel & Arbeid is hij in de uitzendbranche gestart. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij een werving- en selectiebureau is hij per 2018 als Talentmanager gestart bij WePeople.

Lees Meer

Ilse de Ruijt

Ilse is een geboren en getogen Westlandse en is bij WePeople werkzaam in de functie als teamleider. Ilse houdt zich voornamelijk bezig met het opstellen van contracten, de salarisverwerking en de marketing en communicatie.
Alle likes en berichtjes via social media zullen bij haar als eerste binnenkomen. Volg jij ons al op social media? Ilse staat voor jullie paraat!

Lees meer


 

Dick van Velden

Dick is vestigingsmanager bij WePeople en heeft veel ervaring in de uitzendbranche.

Lees meer

Maaike Burger

Maaike is werkzaam als talentmanager bij WePeople en matcht kandidaten en opdrachtgevers. Verder richt zij zich op vacatureteksten en draagt ze bij aan de realisatie van de Talentenkrant. Ze is per 2018 werkzaam bij WePeople. Voordat zij begon met werken bij deze organisatie heeft zij communicatie gestudeerd aan De Haagse Hogeschool.

Lees verder

Daisy Bertens

Daisy is intercedente bij WePeople en houdt zich bezig met alle vacatures en de administratieve werkzaamheden welke hierbij komen kijken. Heeft u vragen of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Daisy staat graag voor u klaar. Het werken met zoveel verschillende mensen en bedrijven is wat zij zo leuk vindt aan haar werk.

Lees verder

Manon Delbar

Manon is een geboren en getogen Westlandse en heeft ruim 13 jaar ervaring in de werving en selectie. Per november 2018 versterkt zij het team van WePeople en ondersteunt haar collega’s van de binnen- en buitendienst met alle voorkomende werkzaamheden. Heeft u vragen? Manon staat graag voor u klaar!

Lees verder
Snel zoeken

Job Search Agent
Mis geen nieuwe droombanen en maak nu een job alert aan!