Help me mijn talent te vinden!Plaats vacature

Help me mijn talent te vinden!


Plaats vacature                                            Login

Waarom WePeople?

  1. Optimaal bereik door middel van een unieke online én offline aanpak, waarbij maatwerkcampagnes voor extra bereik mogelijk zijn.
  2. Persoonlijk contact staat bij ons centraal. Wij leren jou dan ook graag kennen.
  3. Door de kennis over de betreffende branche, vacature en kandidaten kunnen we een match maken die verder gaat dan de harde kenmerken van het CV. Een match gericht op passie en de ontwikkeling van de kandidaat, waardoor langdurige arbeidsrelaties tot stand worden gebracht.
  4. Wij bieden door middel van het aanbieden van verschillende pakketten voor iedere werkgever een passende oplossing. Jij beslist waar en wanneer je een helpende hand wilt gebruiken.
  5. Elk vraagstuk pakken wij aan met onze professionals die werken vanuit de Westlandse mentaliteit. Waardoor wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Overtuigd? Plaats dan nu je vacature!
Vragen? Laat ons jou terug bellen.

Plaats vacature                               Bel mij terug

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Voor alle vraagstukken

WePeople maakt onderdeel uit van Business People. Business People is een overkoepelende organisatie waarin u alle disciplines onder één dak vindt voor een gezonde onderneming. Vijf bedrijven staan klaar om uw vraagstuk te doorgronden en om uw bedrijfsvoering naar een hoger level te tillen. Onder Business People vallen ook de volgende bedrijven: E-payroll, Greenport People, DS People en 100 Present verzuimmanagement.

Doordat wij onze krachten bundelen en gebruikmaken van elkaars kennis, kunnen wij perfect op iedere vraag inspelen. Ons motto: delen is vermenigvuldigen en samen staan wij sterker!

Wilt u meer informatie over Business People of over onze collega bedrijven? Neem dan een kijkje op businesspeople.nu