Van Duijn: gewoon goed!
Van Duijn is een allround aanbieder van geconditioneerd transport en koelopslag en heeft vestigingen in De Lier, Hansweert en Bleiswijk. Samen met onze medewerkers verleggen wij grenzen: wij zorgen onder alle omstandigheden voor een optimaal transport van uw verse, gekoelde en diepvriesproducten.

Goed werkgeverschap
Wij willen een goede werkgever zijn voor onze medewerkers. Zij zijn immers de mensen die het iedere dag weer doen en wij realiseren ons dat wij zonder onze medewerkers niet zo ver waren gekomen! Ons sociaal beleid richt zich op betrokkenheid en ontwikkeling van onze werknemers.

Medewerkers: gewoon goed!
Wij investeren in onze medewerkers door middel van opleidingen. Wij houden de kennis van onze medewerkers up-to-date met ons intranet. Daarnaast gaan we met de personeelsvereniging elk jaar een avondje uit om elkaar ook eens op een andere manier te zien. Het verzuimpercentage is de afgelopen jaren lager dan het gemiddelde percentage in de sector en ligt onder het landelijk gemiddelde. Ook het lage personeelsverloop binnen ons bedrijf zien we als een teken dat Van Duijn een goede werkgever is.

Deel dit bedrijf

Snel zoeken

Job Search Agent
Mis geen nieuwe droombanen en maak nu een job alert aan!