Vandervalk+degroot kenmerkt zich door een ongedwongen, informele werksfeer. Samenwerking, specialisme en humor zijn belangrijke waarden binnen onze organisatie. Kwaliteit, klantgerichtheid en veiligheid staan daarbij hoog in ons vaandel. Wij hebben een goed salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere pensioen, spaarloon en verlofsparen. vandervalk+degroot heeft een actieve personeelsvereniging.

Sinds 1962 is vandervalk+degroot uitgegroeid tot marktleider op het gebied van reiniging, inspectie en renovatie van uiteenlopende infrastructurele werken. We voeren opdrachten uit voor overheden, ondernemingen en particulieren. Onze kernwaarden zijn Innovatief, Betrouwbaar, Samenwerken, Vakmanschap en Veiligheid. Verspreid over 21 vestigingen in Nederland, België en Engeland staan de ruim 600 medewerkers elke dag weer centraal.

Wij hechten grote waarde aan de ontwikkeling van onze mensen en investeren hier dan ook veel in. Vakmanschap en motivatie zijn de kracht achter ons bedrijf. Het opleidingscentrum van de vandervalk+degroot-groep is ccv erkend en heeft als doel het ontwikkelen van vakmanschap van onze medewerkers en het stimuleren van veilig werken. Het opleidingscentrum biedt veel verschillende carrièregerichte trainingen aan, die veelal in de vorstperiode plaatsvinden.

Deel dit bedrijf

Recente vacatures van VANDERVALK+DEGROOT

Hieronder staan een aantal van de meest recente vacatures.
Snel zoeken

Job Search Agent
Mis geen nieuwe droombanen en maak nu een job alert aan!