Transport People, uitzendbureau voor transport en logistiek

Gelegen aan de toepasselijk genaamde Transportweg op bedrijventerrein Honderdland & Coldenhove in Maasdijk, vindt u ons uitzendbureau ‘Transport People’. Een uitzendbureau, volledig gespecialiseerd in transport en logistiek, waar vraag en aanbod effectief worden samengebracht. Ons team richt zich op het realiseren van de perfecte match voor zowel werkgever (de opdrachtgever) als werknemer. Dit alles uiteraard met de benodigde kennis, kunde én passie voor het vak.
Team Foto
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Transport People onderscheidt zich van andere uitzendbureaus, doordat onze focus puur ligt op transport en logistiek. Door deze specialisatie liggen vraag en aanbod dicht bij elkaar. Wij weten welke behoeften er spelen in de transportsector. Door onze persoonlijke aanpak zijn wij op de hoogte van de specifieke behoeften van al onze klanten. Dát maakt het grote verschil!

Voor de vrachtwagenchauffeurs hebben wij een groot afzetkanaal binnen het transport. Dit uit zich door diverse vacatures, waardoor wij veel werkuren zelfs kunnen garanderen. Wij kennen onze opdrachtgevers en weten precies welke chauffeurs binnen hun team passen. Er kan worden gekozen voor het inhuren van vrachtwagenchauffeurs, maar ook de kritische werving en selectie voor een eventuele vaste aanstelling kunt u aan ons overlaten

Deel dit bedrijf

Snel zoeken

Job Search Agent
Mis geen nieuwe droombanen en maak nu een job alert aan!