Ons familiebedrijf kweekt sinds 1980 Phalaenopsisplanten. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde partner voor vele klanten wereldwijd. Onze relaties waarderen ons en herkennen zich in onze resultaatgerichte aanpak en Oer-Hollands handelsmentaliteit. Bij alles wat we doen, laten we ons leiden door onze kernwaarden: ambitieus, respect en simpel.

In onze twee kwekerijen in Wateringen kweken wij jaarlijks zo’n 6 miljoen Phalaenopsisplanten voor tuincentra, bloemisten en retailers in heel Europa. Nog wel; als de nieuwe DaglichtKas klaar is kunnen we zo’n 8 miljoen planten per jaar produceren op een totale oppervlakte van 17,5 ha. Dit doen wij met een gedreven en enthousiast team van 185 medewerkers. Met elkaar leggen we de lat steeds een beetje hoger. Kennisontwikkeling, persoonlijke groei en plezier in het werk staan daarom bij ons centraal. Ieder natuurlijk op zijn eigen niveau en met zijn eigen ambities!
We geloven namelijk in samenwerking en investeren in duurzame relaties. Met elkaar komen we immers tot het beste resultaat en laten we consumenten wereldwijd genieten van onze Phalaenopsis.

Deel dit bedrijf

Recente vacatures van Ter Laak Orchids

Hieronder staan een aantal van de meest recente vacatures.
Snel zoeken

Job Search Agent
Mis geen nieuwe droombanen en maak nu een job alert aan!