Talent in beeld

Yvonne | 29 jaar | op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 4 dagen in de week | leergierig | kan snel schakelen | ontzorgt en regelt graag | houdt van fotograferen, social media, koffie, chocolade, muziek, festivals en het strand | kan blind typen |

Dat was mijn introductie op Nationale Vacaturebank. Ik was namelijk, na ruim zes jaar voor dezelfde werkgever gewerkt te hebben, toe aan een andere uitdaging. Bij mijn toenmalige werkgever waren een aantal wijzigingen qua management, waar ik mij niet meer in kon vinden en wilde graag weer nieuwe dingen leren. Tijd voor verandering! Maar na een aantal afwijzingen liet ik het een beetje op zijn beloop. Ik dacht; Ik ga mij gewoon inschrijven bij een vacaturebank. Niet veel later had ik een e-mail van Peter Hoogerwerf van WePeople in mijn mailbox of ik hem kon bellen. Na een fijn telefoongesprek, waarin ik mijn wensen aangaf, hing ik op. Doordat ik Peter al kende vanuit zijn vorige werkgever lieten wij het bij een bel afspraak.

Een aantal weken verstreken, waarin WePeople en ik nog wel contact hadden, maar zij nog geen baan voor mij hadden gevonden. Ondertussen schreef ik zelf ook een aantal brieven. Ik stopte zelfs een chocoladereep bij mijn sollicitatiebrief om op te vallen. De baan die ik zocht was schaars. Ik zocht namelijk een combinatie van marketing, social media en administratie voor vier dagen in de week. De andere dag wilde ik namelijk vrij houden, zodat ik tijd kan besteden aan YvonNetwork. Dit is mijn eigen bedrijf. Ik fotografeer, maak online content en ondersteun bedrijven bij het gebruik van social media.

Op een gegeven moment belde Peter mij en zei: “Ik heb een leuke uitdaging voor je gevonden!”. Toen hij vertelde wat het bedrijf doet en wat de functie in hield, werd ik direct enthousiast. Een aantal dagen later mocht ik bij het bedrijf op gesprek en drie dagen later werd mij de baan aangeboden.
Super fijn! Het contact is verder via het bedrijf, waar ik per 1 november ben gestart, verlopen. Iets dat ik als erg prettig heb ervaren, omdat ik niet hoefde te wachten op het antwoord van een 'tussenpersoon'.

Snel zoeken

Job Search Agent
Mis geen nieuwe droombanen en maak nu een job alert aan!