#Theperfectmatch

Het doel van WePeople is perfecte matches maken tussen werkzoekenden en bedrijven die vragen om personeel. WePeople hanteert een unieke werkwijze, de organisatie leert de kandidaten graag persoonlijk kennen. Oprechte aandacht en attentie, daar gaat het om. Daarnaast onderscheidt WePeople zich door kennis te delen aan relaties en kandidaten. Hierdoor kan de organisatie een match maken die verder gaat; een match gericht op talenten, passie en ontwikkeling, waardoor je dagelijks vrolijk naar je werk gaat.

Hoe doen wij dit?

In deze tijd waarin iedereen steeds digitaler leeft, merkten wij dat er behoefte ontstond aan een persoonlijke aanpak. Wij begrijpen dat een nieuwe baan een spannende stap kan zijn en helpen je graag, door middel van blogs, tips en gesprekken. Wanneer je solliciteert kan je altijd een persoonlijk telefoontje verwachten, waarin we al je vragen kunnen beantwoorden. Daarnaast nodigen we je graag uit bij ons op kantoor en gaan we onder het genot van een kopje koffie een open gesprek met je aan. Door te weten wie je bent en wat je wilt, kunnen we zeker weten dat het matcht tussen jou en je nieuwe werkplek.

Voor wie is dit?

Wij geloven dat iedereen talenten bezit. Van 'starter' tot 'expert', iedereen kan zijn bijdrage leveren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 088-3744502 of mail naar info@wepeople.nl. Een appje sturen kan ook naar 06-10355351.

Snel zoeken

Job Search Agent
Mis geen nieuwe droombanen en maak nu een job alert aan!