Looye heeft de droom om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van hun tomaten. De tomaten worden in eigen beheer geteeld, verpakt en verkocht. Looye is een snel groeiende, internationale onderneming, die zijn eigen weg kiest in de dynamische food sector. Op meerdere goed uitgeruste vestigingen worden jaarrond tomaten geteeld en verpakt voor de Europese afzetmarkt en de internationale consument. Inmiddels staan we bekend als de teler die de lekkerste tomaten van Nederland teelt.

Ons bedrijf groeit snel en we hebben de ambitie om deze groei voort te zetten. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's! Bij Looye stap je in een wereld van een natuurlijk, groeiend en dynamisch voedselproduct. Daardoor is geen dag hetzelfde.

Het bedrijf vindt het belangrijk dat medewerkers zichzelf ontwikkelen. Daarom bieden we je een passend opleidingstraject aan. Van onze medewerkers verwachten we een flinke dosis inzet en enthousiasme. Eén van de uitgangspunten binnen het bedrijf is een hoge mate van handelingsvrijheid van de medewerkers en dit geeft een prettige werksfeer. Hier staat tegenover dat we een groot verantwoordelijkheidsgevoel van je verwachten. Als werknemer bij Looye krijg je uiteraard een goed salaris en prima pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Deel dit bedrijf

Snel zoeken

Job Search Agent
Mis geen nieuwe droombanen en maak nu een job alert aan!