Bedrijven

client
Arcadia Chrysanten

Arcadia Chrysanten

Arcadia is gespecialiseerd in de teelt en vermarkting van pluischrysanten. Per jaar worden 50 miljoen takken van hoge kwaliteit geproduceerd. Het assortiment is breed met nieuwe soorten en aangepast aan het seizoen.
Beekenkamp Plants B.V.

Beekenkamp Plants B.V.

Ruim 2.600 medewerkers wereldwijd werken met plezier in groenten-, pot-en perkplanten, verpakkingen en chrysanten. Deze combinatie geeft Beekenkamp een unieke positie in de markt. Met het motto: ‘Samen voor het beste resultaat’ zorgen we voor kwaliteit en vertrouwen voor onze klanten en partners.
Biersteker Dak-, Gevel- en Bouwtechniek B.V.

Biersteker Dak-, Gevel- en Bouwtechniek B.V.

Biersteker Dak- Gevel- en Bouwtechniek B.V. is een familiebedrijf dat bruist van energie en ambitie. Het is één van de meest vooruitstrevende spelers op het gebied van dak- en gevelbekleding. Vanuit het Westland realiseert dit moderne bouwbedrijf spraakmakende projecten in heel Nederland en Buitenland. Circa 50 medewerkers met hart voor de zaak staan garant voor een eindproduct waar het team en opdrachtgevers trots op zijn.
BLOM-DSW

BLOM-DSW

Binnen BLOM-DSW wordt door een betrokken team van ruim 180 medewerkers over verschillende vestigingen iedere dag gewerkt aan kwaliteit en professionaliteit. BLOM-DSW is een solide werkgever, waarbij dienstverlening hoog in het vaandel staat. Zowel in de werkplaatsen als op de ondersteunende afdelingen staan enthousiaste en gekwalificeerde mensen borg voor een goed advies en een degelijke service aan de klant.
Bouwmeester Aannemersbedrijf Den Haag B.V.

Bouwmeester Aannemersbedrijf Den Haag B.V.

Bouwmeester is in 1964 opgericht door de toenmalige directeur Nico Bouwmeester. Na een aantal oriëntatiejaren is het bedrijf zich gaan richten op mutatie-en klachtenonderhoud voor woningcorporaties in de Haagse regio. In 2001 heeft de huidige directeur John Bouwmeester het bedrijf overgenomen, destijds met ca. 20 medewerkers. Inmiddels is het bedrijf gegroeid naar ca. 70 medewerkers. Naast de afdeling mutatie- en klachtenonderhoud heeft Bouwmeester een eigen projectafdeling die verantwoordelijk is voor de werkzaamheden waar een bestek/tekening en planning aan ten grondslag ligt.
Business People B.V.

Business People B.V.

Business People is de overkoepelende organisatie waar E-Payroll, Transport People, Greenport People, Salaris Compleet, 100present verzuimmanagement en DS People onderdeel van uitmaken. Al deze bedrijven zijn actief in personele dienstverlening.
Business People Uitzenden (Greenport People B.V.)

Business People Uitzenden (Greenport People B.V.)

Sinds 1994 is Greenport People een begrip als het gaat om het leveren van personeel aan bedrijven in de gehele keten van de glastuinbouw. Hoewel onze focus vooral op de tuinbouwbranche ligt, merken we dat ook steeds meer opdrachtgevers uit andere sectoren gebruik maken van onze diensten. Dat is niet voor niets!
De Winter Logistics

De Winter Logistics

Prachtige sierteeltproducten behandel je met zorg, aandacht en verstand van zaken. Dat is in de kern wat we bij De Winter Logistics doen. Minder zichtbaar is het complexe samenspel van mensen en techniek dat al die ritten mogelijk maakt. Producten die met zorg zijn geteeld en gekweekt moeten in topconditie hun bestemming bereiken. We weten dat onze rol in die keten van essentiële waarde is. Maak hier kennis met onze mensen, visie, vakmanschap en drive.
DRV Accountants & Adviseurs

DRV Accountants & Adviseurs

Wij zijn DRV Accountants & Adviseurs en wij werken voor ondernemers in de echte economie. De ondernemers die Nederland van oudsher groot maken. Die voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid zorgen. Die onze economie aanjagen. De ondernemers die flexibel inspelen op nieuwe kansen, dichtbij en ver weg. Die een directe relatie hebben met hun cliënten, medewerkers en andere stakeholders. Voor die ondernemers zetten wij ons, als accountant én adviseur, al 95 jaar lang in.
Eminent Seeds

Eminent Seeds

Eminent Seeds zorgt door de ontwikkeling van bijzondere tomaten, paprika's en pepers voor een constante vernieuwing van het Nederlandse groentepakket. Het zusterbedrijf Eminent Food levert jaarrond een zeer breed assortiment aan bijzondere producten aan groothandel, retail- en horecaleveranciers in Nederland en via exporteurs in het buitenland.
Engelsman Hoveniers

Engelsman Hoveniers

Engelsman Hoveniers bestaat al 80 jaar en is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen voor verenigingen van eigenaren, kantoorcomplexen, bedrijven, gemeenten, institutionele beleggers en particulieren. Met onze gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat om elke behoefte op groengebied te vertalen naar een economisch en adembenemend resultaat. Het huidige bedrijf telt momenteel ca. 50 medewerkers.
Flamingo Flowers B.V.

Flamingo Flowers B.V.

Flamingo Flowers is een bloemenexportorganisatie die zich richt op de Europese Retail. De snijbloemen uit het topsegment worden deels ingekocht op de klok en voornamelijk direct bij kwekers. Speerpunten binnen de organisatie zijn: traceerbaarheid, duurzaamheid, Fair Trade en kwaliteit. De organisatie is één van de grotere spelers in de markt, met een persoonlijke karakter. Iedereen kent elkaar bij naam en er heerst een echt teamgevoel.
Florensis B.V.

Florensis B.V.

Florensis is een innovatief en snelgroeiend tweede generatie familiebedrijf. We zijn gespecialiseerd in de productie, selectie en verkoop van hoogwaardig uitgangsmateriaal, bloemzaden en jong plantmateriaal voor professionele kwekers. Ons hoofdkantoor en moderne plantenkwekerij van 100.000 m2 zijn gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht (Nederland). Daarnaast hebben we productielocaties in Kenia, Ethiopië en Portugal en saleskantoren en –partners verspreid over Europa. Wereldwijd telt Florensis ongeveer 2.000 medewerkers, waarvan er zo’n 200 in Nederland actief zijn.
Fratelli

Fratelli

Met gevoel en liefde voor het vak presenteren wij u graag alle heerlijke authentieke gerechten uit onze verfijnde Italiaanse keuken. Bij onze restaurants spelen de gerechten van de chef-kok een centrale rol: de finesse, het raffinement, de creativiteit. Allemaal even belangrijk.
Fruitpartner B.V.

Fruitpartner B.V.

Fruitpartner is een importeur van fruit. Met overzeese leveranciers vanuit veel verschillende landen, beschikken zij over een gespecialiseerd assortiment. Dit assortiment bestaat uit Mango’s, Limes, Meloenen, Physalis en Papayas.
Gakon Horticultural Projects

Gakon Horticultural Projects

Gakon Horticultural Projects te Wateringen is een internationaal opererende, vooraanstaande tuinbouwtoeleverancier. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en bouwt in eigen beheer, met een team van ruim 80 medewerkers, complete kassenbouwprojecten
Grow Group B.V.

Grow Group B.V.

Grow Group is een gedegen internationaal opererend opkweekbedrijf voor uitgangsmateriaal en sierteeltproducten. Innovatieve teelttechniek en bio-opkweek zijn diep in het bedrijf verankerde specialismen.
Harvest House International

Harvest House International

Wij zijn Harvest House, één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten.`Wij zijn de bron van een gezond leven. Het onderscheidend vermogen van Harvest House ligt niet alleen bij ons assortiment. Harvest House telers zijn innovatief en telen met lef. Dit blijkt niet alleen uit teeltinnovaties, maar ditis ook terug te zien bij bijvoorbeeld de ontwikkeling van nieuwe teeltgebieden. Door continu op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de markt, hier flexibel op in te spelen en door onze korte lijnen binnen de organisatie, zijn wij met onze specifieke product- en marktkennis een solide en meedenkende kennispartner voor zowel teler als retailer.
Islandplant B.V.

Islandplant B.V.

Als één van de grootste producenten van hortensia’s in Europa is Islandplant BV een toonaangevende speler in de potplantenteelt. Islandplant BV draagt zorg voor de verwerking van zeer omvangrijke maar ook kleinere partijen hortensia’s. Het bedrijf is zelfvoorzienend in transport en beschikt over een eigen assortiment.
Looye Kwekers

Looye Kwekers

Looye heeft de droom om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van hun tomaten. De tomaten worden in eigen beheer geteeld, verpakt en verkocht. Looye is een snel groeiende, internationale onderneming, die zijn eigen weg kiest in de dynamische food sector. Op meerdere goed uitgeruste vestigingen worden jaarrond tomaten geteeld en verpakt voor de Europese afzetmarkt en de internationale consument. Inmiddels staan we bekend als de teler die de lekkerste tomaten van Nederland teelt.
P. Solleveld Export B.V.

P. Solleveld Export B.V.

Het bedrijf is in augustus 1948 opgericht door de heer P. Solleveld Sr. als commissionair in groente en fruit. Gehuisvest te De Lier, Westerlee. Zoon P. Solleveld jr. is in februari 1967 bij zijn vader gaan werken. Nadat de oprichter de heer P. Solleveld Sr. in 1968 is overleden heeft zijn zoon het werk doorgezet en is hij in 1970 begonnen met exporteren.
Perfect Plants B.V. (Pothos Plant Nederland B.V., Vitrocom)

Perfect Plants B.V. (Pothos Plant Nederland B.V., Vitrocom)

Pothos Plant Nederland is een vooraanstaand veredelings- en vermeerderingsbedrijf voor de professionele tuinbouw en inmiddels meer dan 30 jaar actief in de diverse schakels van de productieketen. Pothos Plant Nederland werkt intensief samen met PCM Olsthoorn (veredeling), Vitrocom Holland (weefselkweek) en Plant Trade International (export).
Prominent Tomatoes

Prominent Tomatoes

Prominent is een innoverende specialist in tomaten. Het is onze passie om elk type consument dagelijks te laten genieten van onze gezonde en smaakvolle producten. Onze organisatie bestaat uit twee verpakkingscentra, te weten Prominent De Lier en Prominent Maasland, 3 eigen teeltbedrijven en 29 aangesloten telers met in totaal 360 hectare tomaten. Wij verpakken tomaten op volautomatische verpakkingslijnen voor de grootste supermarktketens in Europa. Ons doel is om de klant op een kwalitatief juiste en snelle wijze te beleveren.
Rainbow Kleinpak B.V.

Rainbow Kleinpak B.V.

Rainbow Kleinpak BV in De Lier / Westland verleent uitgebreide service op het gebied van sorteren paprika, verpakken/ompakken agf divers en logistieke diensten voor de agf sector en is onderdeel van Rainbow Growers Group Holding BV. Ons pakstation in De Lier beslaat 13.000 m2, is volledig geconditioneerd en gecertificeerd o.b.v. voedselveiligheid, is uitgerust met 27 docks en geutilliseerd met diverse sorteer-, flowpack-, en sealmachines.
Rexnord FlatTop Europe

Rexnord FlatTop Europe

Rexnord FlatTop® is een toonaangevende organisatie op het gebied van interne transportinstallaties en aandrijftechniek. Het bedrijf is onderdeel van het internationale concern Rexnord Industries en bestaat uit de divisies Process & Motion Control en Water Management.
SO Natural B.V.

SO Natural B.V.

Al sinds 1959 is het familiebedrijf SO (Smaal Orchideeën) natural actief binnen de Nederlandse markt. Ooit begon het bedrijf met het telen van groenten. Vele jaren later stapte zij over naar het kweken en verhandelen van phalaenopsis orchideeën. Tegenwoordig mag SO natural zich een van de meest duurzame en grootste potorchideeënkwekerijen ter wereld noemen. Een titel waar SO natural trots op is.
Ter Laak Orchids

Ter Laak Orchids

Ons familiebedrijf kweekt sinds 1980 Phalaenopsisplanten. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde partner voor vele klanten wereldwijd. Onze relaties waarderen ons en herkennen zich in onze resultaatgerichte aanpak en Oer-Hollands handelsmentaliteit. Bij alles wat we doen, laten we ons leiden door onze kernwaarden: ambitieus, respect en simpel. We zijn gevestigd in Wateringen, in het Westland. Samen met onze 140 medewerkers kweken we elk jaar ruim 6 miljoen Phalaenopsisplanten op. We beschikken over 125.000 m2 productieruimte verdeeld over twee moderne, duurzame locaties. Onze planten verkopen we aan groothandels, tuincentra en retailers die op hun beurt zorgen dat consumenten over de gehele wereld kunnen genieten van onze Phalaenopsis orchideeën.
Transport People

Transport People

Gelegen aan de toepasselijk genaamde Transportweg op bedrijventerrein Honderdland & Coldenhove in Maasdijk, vindt u ons uitzendbureau ‘Transport People’. Een uitzendbureau, volledig gespecialiseerd in transport en logistiek, waar vraag en aanbod effectief worden samengebracht. Ons team richt zich op het realiseren van de perfecte match voor zowel werkgever (de opdrachtgever) als werknemer. Dit alles uiteraard met de benodigde kennis, kunde én passie voor het vak.
Transportbedrijf Van Duijn en Zn. B.V.

Transportbedrijf Van Duijn en Zn. B.V.

Van Duijn is een allround aanbieder van geconditioneerd transport en koelopslag en heeft vestigingen in De Lier, Hansweert en Bleiswijk. Samen met onze medewerkers verleggen wij grenzen: wij zorgen onder alle omstandigheden voor een optimaal transport van uw verse, gekoelde en diepvriesproducten.
Van der Ende Constructies

Van der Ende Constructies

In het Westland is Van der Ende Aluminium Constructies dé specialist voor alle constructies waar aluminium aan te pas komt. Naast constructies zijn we ook in aluminium zetwerk allround. We leveren maatwerk, op basis van uw eigen specificaties of volgens onze eigen engineering. Efficiënt geproduceerd, slagvaardig geleverd!
Van der Hoeven Horticultural Projects

Van der Hoeven Horticultural Projects

In een wereld waar duurzaam geteelde producten voorop staan, wordt de vraag naar high-tech, duurzaam ingerichte kassen steeds groter. Een uitdaging die Van der Hoeven op het lijf geschreven is. Als sinds 1953 ontwerpen en realiseren we wereldwijd tuinbouwprojecten die telers en investeerders in staat stellen maximaal rendement te halen uit hun investering. We bieden teelt technische ondersteuning waar nodig en nazorg staat hoog in het vaandel. Mede hierdoor creëren we lange termijnrelaties met onze klanten. Daar zijn we trots op. ontwikkelen we nieuwe systemen. Altijd met hetzelfde doel: op maat gemaakte projecten voor onze klanten.
Van der Knaap Group of Companies

Van der Knaap Group of Companies

Van der Knaap is een groep van ondernemingen gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige oplossingen voor beworteling en groei. Van der Knaap Groep is in korte tijd uitgegroeid tot de top in de professionele tuinbouw, zowel nationaal als internationaal. Binnen Van der Knaap staan innovatie, klantgerichtheid en collegialiteit centraal.
Van der Valk Systemen B.V.

Van der Valk Systemen B.V.

Van der Valk Systemen is sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van innovatieve systemen. Op ons bedrijvencomplex van 20.000 m2 kantoren en bedrijfshallen worden, met gebruikmaking van een modern machinepark en de nieuwste technologieën, hoogwaardige producten ontwikkeld en geproduceerd voor de verkooporganisaties Van der Valk Horti Systems en Van der Valk Solar Systems.
VANDERVALK+DEGROOT

VANDERVALK+DEGROOT

Vandervalk+degroot kenmerkt zich door een ongedwongen, informele werksfeer. Samenwerking, specialisme en humor zijn belangrijke waarden binnen onze organisatie. Kwaliteit, klantgerichtheid en veiligheid staan daarbij hoog in ons vaandel. Wij hebben een goed salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere pensioen, spaarloon en verlofsparen. vandervalk+degroot heeft een actieve personeelsvereniging. Sinds 1962 is vandervalk+degroot uitgegroeid tot marktleider op het gebied van reiniging, inspectie en renovatie van uiteenlopende infrastructurele werken. We voeren opdrachten uit voor overheden, ondernemingen en particulieren. Onze kernwaarden zijn Innovatief, Betrouwbaar, Samenwerken, Vakmanschap en Veiligheid. Verspreid over 21 vestigingen in Nederland, België en Engeland staan de ruim 600 medewerkers elke dag weer centraal.
VLP Flexibele Afscheidingen

VLP Flexibele Afscheidingen

VLP is reeds 36 jaar specialist in "flexibele afscheidingen" voor uiteenlopende sectoren. Met producten als; industriegordijnen, pendeldeuren, strokengordijnen, snelroldeuren, schuifwanden, rolwanden, harmonicatunnels en vaste tenten, dockshelters en levellers. Heeft u een specifieke oplossing nodig, dan bieden wij u graag een advies op maat.
Snel zoeken

Job Search Agent
Mis geen nieuwe droombanen en maak nu een job alert aan!