Sinds 1994 is Greenport People een begrip als het gaat om het leveren van personeel aan bedrijven in de gehele keten van de glastuinbouw. Hoewel onze focus vooral op de tuinbouwbranche ligt, merken we dat ook steeds meer opdrachtgevers uit andere sectoren gebruik maken van onze diensten. Dat is niet voor niets!

Wij staan voor maatwerk. Ieder bedrijf is anders en vraagt een eigen oplossing. Ons team is niet alleen goed opgeleid en gecertificeerd. Onze teamleden hebben veel praktijkervaring in de uitzendbranche en zijn vaak ook zelf werkzaam geweest in de tuinbouw. We weten dus waar we over praten en denken gericht met u mee.

Greenport People investeert graag in een langdurige samenwerking. Niet alleen met onze opdrachtgevers, maar ook met onze uitzendkrachten en medewerkers. In onze missie en kernwaarden komen wederzijds respect en vertrouwen naar voren als belangrijke bouwstenen voor onze onderneming. Dit vertaalt zich door naar onze warme en betrokken werkwijze, maar ook naar ons actieve sponsorbeleid.

Wilt u meer weten over wie Greenport People is? Neem gerust eens contact met ons op.

Greenport People maakt onderdeel uit van Business People. Business People is een overkoepelende organisatie waarin u alle disciplines onder één dak vindt voor een gezonde onderneming. Zeven bedrijven staan klaar om uw vraagstuk te doorgronden en om uw bedrijfsvoering naar een hoger level te tillen.

Doordat wij onze krachten bundelen en gebruikmaken van elkaars kennis, kunnen wij perfect op iedere vraag inspelen. Ons motto: delen is vermenigvuldigen en samen staan wij sterker!

Wilt u meer informatie over Business People of over onze collega bedrijven? Neem dan een kijkje op www.businesspeople.nu.
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal

Deel dit bedrijf

Snel zoeken

Job Search Agent
Mis geen nieuwe droombanen en maak nu een job alert aan!