Talent in Beeld

Druk solliciterende kwam ik uiteindelijk in november 2018 bij WePeople terecht. Door een vriend werd ik gewezen op Peter, die goede ervaringen met hem had. Ik ken Peter nog van de tijd dat ik met hem voetbalde en we komen elkaar nog regelmatig tegen. De drempel om contact met hem op te nemen was voor mij dus laag. Ons gesprek verliep uiterst gemoedelijk en Peter gooide direct wat ideeën op tafel. Nadat we de puntjes op de i hadden gezet, is hij voor mij aan de slag gegaan.

Achteraf gezien is het eerste bedrijf waar ik kwam ook mijn nieuwe werkgever geworden. Peter had mij voorgesteld voor de functie van Projectcoördinator bij JEM-id. Hierop ben ik in gesprek gegaan, maar ondanks het leuke gesprek, had ik niet helemaal het juiste gevoel bij de functie. Des te leuker was het dat JEM-id bij Peter terugkwam met de vraag of ik nog eens wilde komen, maar dan voor een totaal nieuwe functie. Een functie die bij hen nog niet bestond. Best gevleid ging ik mijn tweede en vervolgens ook derde en vierde gesprek in. Het resultaat: op 1 april start ik bij JEM-id, dat –best grappig, maar geheel toevallig– slechts 100 meter verderop gehuisvest is van mijn huidige werkgever: Van der Windt Verpakking.

Ik hoor je denken: maar als dat nu 100 meter verderop ligt, waarom heb je daar dan zelf niet aan gedacht? De stap was –letterlijk– toch niet zo groot om JEM-id zelf te benaderen? Logische gedachte, maar ik had vooraf niet gedacht dat de IT-wereld echt iets voor mij zou zijn. Van buiten vond ik JEM-id altijd al een fris, jong, dynamisch bedrijf, maar ik heb niet speciaal iets met IT, dus ik dacht daarom dat JEM-id niets voor mij zou zijn.

Peter zag wel een match. Na de gesprekken ben ik heel enthousiast geworden en JEM-id blijkbaar ook. Ik kijk erg uit naar mijn nieuwe uitdaging!

In de huidige digitale wereld kan je in principe alle vacatures overal vinden. Op internet zijn genoeg vacaturesites die je alle openstaande jobs laten zien. Om een echte match te kunnen ontdekken tussen een bedrijf en nieuwe werknemer was WePeople voor mij een geweldige tussenpersoon. Kennis van de markt, assertief en energiek zijn de kenmerken waarmee ik WePeople en –in mijn geval– Peter zou willen omschrijven. Ik ben Peter dankbaar voor zijn hulp bij het vinden van een nieuwe gave job!

Snel zoeken

Job Search Agent
Mis geen nieuwe droombanen en maak nu een job alert aan!