WeBlog

Wij helpen kandidaten en werkgevers graag verder door middel van onze blogs vol met Tips en Trucs.

#Durftevragen

Feedback vragen is altijd spannend. Feedback vragen op de inhoud van je CV misschien nog wel spannender. Een CV bevat persoonlijke en soms wellicht gevoelige informatie.

Lees verder

#Theperfectmatch

#theperfectmatch #doenwatjeleukvindt #doenwaarjegoedinbent
Zit jij al in de perfecte match? Doe jij wat je leuk vind en waar je goed in bent?
Lees Verder

Bekijk je Google CV

Feedback vragen is altijd spannend. Feedback vragen op de inhoud van je CV misschien nog wel spannender. Een CV bevat persoonlijke en soms wellicht gevoelige informatie. De stappen en keuzes die je gemaakt hebt in je leven staan opeens uitgeschreven op een papiertje. Echter, kan goede feedback op je CV net het verschil maken.
Lees Verder

Hoe bereik en verleid je talent?

Het zal je niet ontgaan zijn dat de huidige arbeidsmarkt krap is. Door de florerende economie blijven de banen toenemen, terwijl de beroepsbevolking gestaag afneemt. Deze trends zullen wellicht niet nieuw voor je zijn, maar heb jij je wervingsproces hier al op afgesteld? Lees hier hoe je dit kan doen.

Lees verder

Op een zomerse dag liever buiten dan op kantoor

“Werknemers zijn minder productief in de zomermaanden”. Deze kop prijkte vorig jaar in de Belgische Metro. Dat de concentratie op kantoor minder wordt, vanwege een stralende zon, een quasi leeg kantoor en vrienden die foto’s sturen vanaf het terras kan ik begrijpen. Veel medewerkers zullen op een zomerse dag liever buiten zijn dan op kantoor. Lees hier meer over het motiveren van je medewerkers tijdens de zomer!

Lees verder
Snel zoeken

Job Search Agent
Mis geen nieuwe droombanen en maak nu een job alert aan!